Наші спецпроекти15
УУчебные центры и курсы Бердянска
ААбитуриенту 2020
CCOVID-19
ООтдых в Бердянске
ККонкурс "Я – супергерой!"
ЛЛучшие мебельные магазины
ЛЛучшие рестораны Бердянска
ДДоставка еды в Бердянске
ТТоп саун Бердянска
ММагазины подарков
ППеревозки пассажиров
ТТакси Бердянска
ДДовідкова
OOnline
ППасха
гороховая мука
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається ! деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба
Рубрики
10:38, 24 листопада 2023 р., №57751
15