гороховая мука

Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається ! деяким різновидам м’яса. Тому це борошно може бути використане у виробництві варених ковбас, сосисок і сардельок для заміни до 15% м’ясної сировини. При цьому продукція матиме високі якість та споживчі характеристики. Горохове борошно можна використовувати при випіканні хліба, кондитерських і макаронних виробів. Досить до пшеничного додати 10–20% горохового борошна, щоб зробити продукцію смачнішою і кориснішою. Також його можна використовувати як інгредієнт при виробництві солодкого або солоного печива, овочевих котлет і дієтичного хліба
Рубрики
Продукты
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показать номер
Действия
В избранноеУдалить из избранного

Похожие объявления

Рисовая мука содержит широкий спектр природных микроэлементов, витаминов и минеральных веществ, имею...
15:18, 11 мая
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
15:18, 11 мая
Яблочный порошок с успехом используется в современной пищевой промышленности в качестве добавок, нап...
15:18, 11 мая
Соевая мука широко используется при изготовлении продуктов питания. Соевый белок обладает хорошими...
15:18, 11 мая