Правила роботи закладів харчування в Бердянську після послаблення карантину

Правила роботи закладів харчування в Бердянську після послаблення карантину, Татьяна Волканова

Слідкуйте за новинами у Telegram

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

На сайті міністерство охорони здоров’я оприлюднили документ, в якому розписані правила функціонування кафе та ресторанів після пом’якшення карантинних обмежень.

З 11 травня перед початком робочого дня у всіх працівників мають перевіряти температуру. Якщо вона вище за 37,2 або наявні симптоми респіраторних захворювань – працівника не допускають до роботи.

Обслуговування в закладах харчування здійснюють тільки за попереднім замовленням та/або на літніх майданчиках. Між столами має дотримуватись дистанція в 1,5 м, а за столом має сидіти не більше як 2 особи.

На вході обов’язково мають бути антисептики.

Працівники закладу повинні самі контролювати та забезпечувати умови для запобігання черг.

Меню не дають кожному в руки. Воно має знаходитися поруч з місцем видачі їжі на доступному рівні. Їжу видають тільки в одноразовому посуді та закритому вигляді.

Роботодавець має забезпечити для працівників 5-денний запас індивідуального захисту. Перед та після відкриття, кожні 2 години у приміщеннях мають проводити вологе прибирання та дезінфікувати.

Забезпечити клієнтам безконтактний спосіб оплати.

Також з 11 травня дозволяють відвідувати парки для відпочинку та занять спортом.

Тут мають облаштувати зони з наявним рідким милом та антисептиками, туалетами. Проводити заходи та функціонування атракціонів заборонено.

Своєю чергою, українці зможуть гуляти в зонах відпочинку у групах не більше 3х осіб та займатися спортом в рекреаційних зонах з дотриманням правил профілактики та дистанції.

новини бердянська Правила роботи закладів харчування послаблення карантину
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
Оцените первым
(0 оценок)
Пока еще никто не оценил
210 просмотров в январе
Пока никто не рекомендует
Авторизируйтесь ,
чтобы оценить и порекомендовать

Комментарии